Torsdagen den 22 oktober 2020 11,6 grader

Min huvudvärk höll i sig hela dagen ända tills jag kom hem från Centrumskolan. Med lite sömn så försvann den nästan.

När det var dags att åka till löpträningen vid 17.40 så kunde jag bara ana att jag haft huvudvärk. Idag var det backintervaller och det tycker jag är så sjukt jobbigt då jag inte har hittat den bästa tekniken. Fast idag gjorde vi en uppvärmning uppför en lite mindre backe än den vi hade intervallerna och då kunde jag känna att det var så här jag skulle försöka landa med fötterna när jag springer uppför en backe. Uppvärmningen bestod i att göra rumpsparkar uppför backen så nu är det bara öva som gäller. Det är verkligen mörkt nu på träningen så pannlampa är ett måste. Jag har insett att jag nog får titta på en ny pannlampa för i jämförelse med några utav de andras så lyser min knappt.

Vi avslutade som vanligt med styrka och vi fortsatte med utfall och benböj, därefter planka på två olika sätt. Det känns helt klart i mina lårmuskler efter kvällens träning.

Efter träningen åkte jag och Karin och tog oss ett dopp för nu är det rutin. Ikväll bytte vi badplats och åkte till Kindbergs udde. Det blåste fast det var riktigt skönt med ett dopp och det var 11,6 grader i vattnet.

Nu hoppas jag att jag somnar fort och sover hela natten utan att behöva gå på toaletten som en gammal tant. Jag fattar inte varför jag måste gå upp flera gånger per natt.

Sov gott och imorgon är det äntligen fredag och det har jag längtat efter.

Kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *