Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Torsdagen den 7 september 2023

Det är inte ofta jag stiger upp före Mats fast idag blev det så. Han skulle åka till Växjö och blev hämtad klockan 10:00. De har upptakt med alla rektorer och sover över på hotell tills imorgon.

Idag har varit en bra dag, jag har lyckats klara mig från huvudvärk och yrsel. Jag tar mina pauser på jobbet så jag ska orka med hela dagen.

När jag kom hem somnade jag i soffan och sov en och en halv timme vilket troligen bidrar till att jag får svårt att somna ikväll.

Klockan 18.00 var det dags för träning med Sweden Runners och jag var på plats eftersom jag kände att jag hade energi till det. Ikväll var det backintervaller i en inte så brant backe fast lite längre. Vi sprang efter kort som ledaren höll upp. Antingen skulle vi springa till första eller andra eller tredje lyktstolpe och tillbaka. På en del kort fick en vila på tillbakavägen och på andra skulle en springa fram och tillbaka och vila några sekunder innan en fick ett nytt kort. Det märktes att det var längesedan jag sprang intervaller. Jag hade glömt astmamedicinen fast fick utav Elin så då kändes det som jag fick luft igen.

Efter träningen var vi några som åkte och badade. Det var en jättefin kväll och helt ljuvligt i vattnet. Det var 17 grader i luften och 18,1 grader i vattnet.

Sedan åkte jag hem till ett tomt hus. Jag gillar inte att vara själv över natten, har aldrig gjort. När barnen var små fick de ligga hos mig då Mats var borta. Fast nu får jag bara gilla läget och hoppas att jag kan sova.

Godnatt, kram Susann 💜