Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 9 juni 2022

Igår var jag alldeles för trött för att blogga. Jag hade suttit hemma hos Maria hela dagen för vår rePULSEutbildning. Nu anses vi kunna denna metod, efter två dagar. Det är ett tydligt material och som tränar impulskontroll. Det är en tredje dag i utbildningen fast inte förrän den 13 september och till dess ska vi ha gjort metoden på en person. Eftersom det är sommarlov och tanken är att en träffar en person en gång i veckan i tio veckor så kommer jag inte hinna göra alla moment med en elev innan sista träffen. Jag kommer att göra rePULSE med min dotter som är socionom och lite nyfiken på detta material. Det ska bli spännande att se vilka samtal som vi kommer att ha. Vi avlsutade dagen med ett dopp i Marias pool innan jag skjutsade hem Anette.

Efter att jag skjutsade hem Anette hade jag stämt träff med Annika vid Norrlidsbadet. Vi skulle ta ett kvällsdopp fast det var väldigt blåsigt. Det var mycket blåsigare än kvällen innan då jag då ett dopp själv. Ingen blåst kunde hindra oss så vi bestämde att vi skulle bada i alla fall. Det var runt 16 grader i luften och i vattnet var det 17,1 grader så det var riktigt skönt och uppfriskande efter en lång dag.

Efter doppet la vi oss i solen och bara pratade. Det var ganska längesedan vi sågs eftersom det har varit en lång helg och jag har haft utbildning. Det kändes skönt att ses igen och tanka lite Annikalugn efter två intensiva dagar.

När jag kom hem var jag sugen på att åka in till stan och äta och då blev det sushi på Mimami.

När vi kom hem blev det serietittande innan jag var tvungen att sova.

Idag har jag vaknat upp till en halvsolig dag, 17 grader visar termometern och jag har valt att ha klänning fast kanske byter om till jeans innan jag åker till jobbet. Jag kan inte bestämma mig… velpotta.

Idag är en vanlig dag på Centrumskolan och det ska bli kul att träffa alla igen. Det känns som jag har mycket att göra idag och det är alltid kul så inte dagen blir seg.

Efter Centrumskolan ska jag hem och sova, tror jag behöver min vila med tanke på att vi ska på en student i helgen och att vi åker till Flen imorgon kväll. Ikväll runt niotiden kommer dottern och William för de ska följa med till Flen, kul.

Nu önskar jag er en härlig torsdag, kram Susann 💜

2 kommentarer