Vatten, vatten och åter vatten.

Det har verkligen regnat idag, det är i alla fall min upplevelse för varje gång jag tittat ut genom fönstret så har det regnat. Idag har det varit ganska lugnt på jobbet och jag har tagit min paus som jag måste, i Märits rum. Där sitter jag och blundar i mörkret ungefär en kvart och sen är jag på banan igen. Jag märker att jag har motat olle i grind. Min huvudvärk är nästan borta.

När jag kom hem så somnade jag i soffan som jag behöver för att orka med kvällen. Jag hade precis vaknat när Mats kom hem strax efter fyra. Vid kvart i fem hämtade vi upp Karin för att springa och bada. Madeleine valde att cykla till Långviken så vi mötte henne där. Ikväll sprang vi ca 7 km och det var tunga ben på på mig. Jag är fortfarande trött och seg fast jag är nöjd att jag tar mig runt. Det slutade faktiskt regna efter några hundra meter på löprundan så vi hade tur med vädret. Jag hade tagit på mig alldeles för mycket kläder så fick ta av mig jackan och knyta runt midjan för det var 12 grader i luften. Efter löpningen så badade vi och jag och Karin simmade runt i vattnet. Det var 13,0 grader i vattnet så det är fortfarande ganska varmt och skönt. Madeleine och jag hoppade i, får se hur länge vi gör det. Sedan visade Karin oss handvärmare så nu ska sådana införskaffas till kallare dagar då vi badar.

När vi kom hem hade vi rester, ugnspannkaka med stekt fläsk och kantareller. Det är smidigt att ha rester när vi kommer hem lite senare efter en träning. Ikväll har vi bara chillat. Jag fick lite ont i ryggen och höfterna efter löpningen ikväll så jag hoppas det går över tills imorgon.

Jag hoppas ni haft en bra tisdag, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *