Jag,  Sjukskriven/Arbete,  TrĂ€ning

Vilken vacker morgon 💜

Idag vaknade vi upp hemma hos pappa i VÄxtorp. Vi kom hit igÄr kvÀll och Mats kunde sluta vid lunchtid. Innan vi Äkte Ät vi lunch pÄ Blomlöfs och sedan körde vi till pappa. NÀr vi kom fram sÄ fick vi pizza. Vi tittade pÄ PÄ spÄret, det var final och Jonatan och Cecilia vann. De var vÀldigt duktiga och vÀrdiga vinnare.

Idag var det löpning som vanligt och jag hade hittat GlÀnninge sjö nÀr jag googlade badplatser runt Laholm. Det fick bli den sjön. Det Àr en liten sjö med en fin grusvÀg/stig runt sjön. Det Àr ca en kilometer runt sjön och jag sprang ett varv och sedan gick jag ett varv för jag ville inte belasta min fot sÄ jag fick mer ont. Mats sprang tre varv. Efter löpningen blev det ett dopp och det var en sÄdan fin badplats och en vÀldigt vacker morgon. Solen sken, det var minus en grad i luften och i vattnet var det 3,3 grader.

NÀr vi kom hem sÄ hade pappa gjort frukost till oss. Sedan bara chillade vi för att sedan Äka in till Laholm för att Àta lunch. Det blev pÄ ett nytt stÀlle, en pizzeria och det var gott och alla var nöjda. Sedan Äkte vi pÄ en liten sightseeing och vi hamnade i ett naturreservat pÄ HallandsÄsen, Osbecks bokskogar. Det var vÀldigt brant och en snirklig vÀg upp. Vi gick en liten bit fast tyvÀrr kan inte pappa gÄ sÄ bra och sÀrskilt inte nÀr det Àr brant för dÄ fÄr han ont i sina knÀn och ben. Mats och jag gick upp sÄ vi kunde se ner mot LaholmhÄllet. Det var ett fint omrÄde med tre olika lÄnga slingor dÀr med grillplatser. Jag kan bara tÀnka mig hur vackert det Àr dÀr pÄ vÄren nÀr med alla bokar med sina skira gröna löv.

Sedan körde vi hem och jag somnade i pappas sköna fÄtölj. Det var skönt med en liten eftermiddagslur och sedan spelade vi Chicago och den hÀr gÄngen hade jag vÀldigt otur med mina kort. Mats hade tur och fick fyrtal en gÄng fast samma runda fick jag straight flush och dÄ vann min hand över Mats. Vi spelade tvÄ omgÄngar och Mats vann bÄda gÄnger.

IkvÀll blir det bara chill framför tvn och pappa Àr sÄklart supernöjd över att vi kom pÄ besök. Det var ju i höstas som vi var hÀr senast sÄ det kÀndes bra att kunna Äka till honom nu. Nu har ju pappa ganska mycket att tÀnka pÄ för han ska ju flytta i maj. Vi hade med en massa flyttkartonger till honom sÄ nu kan börja packa i lugn och ro.

Dagens utmaningar kommer ocksÄ hÀr:

Kristina undrar – Hur lĂ€nge har du bloggat? 1 juli 2017 gjorde jag mitt första blogginlĂ€gg pĂ„ Nouw och sedan den 9 mars 2019 tog jag steget med ett eget domĂ€nnamn, zinnie.se. Jag började blogga för jag ville se mina framsteg efter en fallolycka i december 2015. Det blev en kanal för mig att skiva om mitt mĂ„ende fast nu Ă€r inte mitt fokus lika mycket pĂ„ mitt mĂ„ende efter min fallolycka. Nu har min blogg blivit en mer dagbok över mitt liv, min trĂ€ning, mina Ă„retruntbad och allt övrigt som jag vill dela med mig och fĂ„ ut.

Orsakullan undrar – Jag spelar helst
 brĂ€dspel som tex Carcasonne, gin rummy, smart 10 tillsammans med vĂ€nner. Vi har haft mĂ„nga spelkvĂ€llar genom Ă„ren tillsammans med vĂ€nner.

Dagens fÀrg i Heidi och Nettans utmaning Àr mörkbrun. Det fick bli en bild pÄ mig och mamma. PÄ sjuttiotalet var brun plysch pÄ modet.

Nu önskar jag er alla en hĂ€rlig kvĂ€ll, kram Susann 💜