Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Lördagen den 3 september 2022 – en härlig morgon.

Godförmiddag till dig som tittar in här hos mig. Solen skiner och det var en fin morgon med löpning och bad som vi brukar. Det köndes som om det var längesedan vi sprang och badade, tror att det var två veckor sedan sist eftersom vi var i Stockholm förra helgen.

Vi sprang ett varv idag, ca 2 km för Mats skulle iväg vid 10 så då ville vi hinna med löpning och bad innan. Det var skönt i vattnet och faktiskt är det fortfarande ganska varmt. Det var 12 grader i luften och 17,1 grader i vattnet.

Igår slutade jag vid 14.15 och direkt efter jobbet träffades Mats och jag på Citygross för vi skulle köpa skaldjur till fredagskvällen. Det blev en mysig hemmakväll igår med diverse skaldjur. En lugn och skön kväll, precis vad vi behövde och jag kom i säng tidigt och har sovit gott hela natten.

Nu har Mats gett sig iväg för att repa med Månkören hela dagen. Jag tänker passa på att vila en stund innan jag ska hämta upp Annika klockan 12. Vi har bestämt att vi ska luncha på stan idag. Vi får se om det är mycket folk på stan för det är pridetåget genom stan idag.

Sedan ikväll kommer Malin och Urban för de har blivit utkörda från deras hus utav dottern som ska ha födelsedagsfest. Vi ska grilla lite ikväll och sedan blir det säkert lite kortspelande eller något annat spel.

Nu önskar jag dig en trevlig lördag, kram Susann 💜

4 kommentarer