Jag,  Sjukskriven/Arbete

4 augusti 2022 – helgen går fort.

Godkväll till dig som kikar in här. Jag hoppas du haft en bra helg. Som sagt var går helgerna fort, likaså denna.

Igår hämtade jag Annika för att äta lunch på stan. Vi valde att äta på Larmgatan 10 och det jag åt var gott. Annika hade lite mer otur med sin rätt då hon beställde en vegansk, grönsaker och ris. Hennes grönsaker smakade i stort sett ingenting så de fick steka om rätten i vitlök och chili.

Efter lunchen gick vi lite på stan. Det var färre på stan än vad jag hade trott med tanke på att det var pridetåget.

Sedan när jag kom hem vilade jag och vid sextiden kom Malin och Urban. Vi åt grillad lax, kokt potatis, sallad och egengjord hollandaisås. Det blev gott.

Efter middagen spelade vi gin rummy, Maries version och jag förlorade stort.

Idag vaknade halv sex och vid sex gick jag upp och la mig i uterummet för att låta Mats sova. Vid 8 kom han upp och då gjorde han amerikanska pannkakor som vi åt till frukosten. Vid 11 hade Mats rep med loklteatern och de höll på till 16.00. Idag har jag inte gjort många knop utan bara försökt hämta energi. Det blev lite jobb i eftermiddag.

Vid halv fem hämtade Mats och jag upp Annika för ett kvällsdopp. Det var en fin och solig kväll, 20 grader i luften och 18,6 grader i vattnet.

Sedan när vi kom hem lagade vi bruna bönor och fläsk, som jag varit sugen på i helgen.

Nu har jag gått och lagt mig för jag ville somna i vettig tid för imorgon fm ska jag till läkaren och då hoppas jag att hon fortsätter sjukskriva mig på 50%.

Jag tänker surfa runt lite innan jag somnar. Så gott natt så ses vi i cyberrymden. 💜

Kram Susann 💜