Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Årets första dopp 🙂

Idag var det dags för årets första dopp. Det är ju lördag och då springer och badar vi fast idag blev det ingen löpning för varken Mats eller mig. Jag har fortfarande kvar min hosta och Mats har nyss varit sjuk så han orkade inte springa. Annika hämtade vi upp och hon har inte varit med på ett antal gånger så hon gick tillsammans med oss. Vi kom lagom tills Marie och Johanna skulle börja sitt andra varv så då gick vi alla tillsammans. Det var en ganska disig morgon och vi hoppades att solen skulle visa sig fast det gjorde den inte. Temperaturen i luften låg runt nollan och i vattnet var det 0,9 grader. Mats hoppade över badet idag och hoppas att han kan bada nästa lördag så idag fick jag solohoppa för de andra tycker det är för kallt för att hoppa, de får brainfreeze. Det var skönt i vattnet och jag trodde det var varmare i vattnet än vad det var.

Vi köpte frallor på vägen hem som vi sedan åt framför tvn innan jag fixade och donade här hemma. Det känns som jag vill rensa ut och kanske till och med kasta lite saker som tar plats. Vi får se om den här lilla hamstern hittar något att slänga som inte är bra ha saker. Vi eller rättare sagt jag var sugen på att träffa vänner för nu när Mats varit sjuk så har det varit tråkigt att inte ha någon att prata och umgås med. Jag kollade med Malin och Urban så de kommer ikväll, det ska bli så kul att äntligen träffas, äta, dricka och prata. Det kanske till och med kan bli ett spel. De var lika sugna som vi på att träffas nu när Mats är frisk igen. Alla är så trötta på den här pandemin. Vi har även beslutat att vi inte åker till fjällen nu i slutet av januari som vi tänkt göra tillsammans med Malin och Urban med tanke på läget i landet. Det som återstår att bestämma är om vi fortfarande ska åka till Stockholm den 21 januari som vi hade tänkt. Föreställningen med Pernilla Wahlgren den 22 januari som vi skulle gått på är inställd och på söndagen hade vi tänkt åka vidare mot Sälen fast det kommer vi inte göra nu. Frågan är bara om vi åker till Stockholm eller inte. Det är så tråkigt att behöva ställa in hela tiden, när ska vi sluta att bli begränsade…

Jag har även bokat tid för en tredje dos av Covid-19vaccinet så den första februari får jag det. Det var svårt att hitta tider.

På eftermiddagen kom en kollega, Marielle, förbi med sin dotter. Hon skulle titta på Saminas gamla jackor som jag rensat ut. Vi får se om någon av kläderna passar hennes döttrar. Marielle tog hem kläderna så får haon göra vad hon vill med dem. Vi bjöd på fika och hann prata en stund, alltid trevligt att ses.

Sedan när de åkt åkte vi till Maxi för att handla inför kvällen. Vi bestämde att vi ska äta lax på vårt stenbord så nu är allt hackat och färdigt inför att Malin och Urban kommer klockan 18.00. Det är bara laxen som ska skivas fast det gör vi när de kommer.

Nu ska jag bara vila tills de kommer, kanske ska byta om till andra kläder för jag har bara träningskläder på mig. Nu önskar jag er alla en fortsatt trevlig lördagskväll, kram Susann 💜

2 kommentarer