Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  TrĂ€ning

AW đŸ„‚ Fin morgon 🌞 HĂ€rlig skogstur đŸŒČ

Jag var alldeles för trött för att göra inlÀgg igÄr nÀr jag kom hem. Vi hade AW direkt efter jobbet igÄr. Vi var sju stycken som gick till Krögers för det var ett av fÄ stÀllen som hade öppet vid tretiden. Det Àr trevligt nu nÀr en kan börja umgÄs igen och gÄ pÄ pub. Efter tvÄ glas cava drog vi vidare till ff-puben som ligger vid VÀsterport i muren. Jag hade aldrig varit dÀr och det kommer inte bli sista gÄngen jag besöker det stÀllet. Det var ett mysigt stÀlle sÄ dÀr Ät jag en plocktallrik och drack vitt vin till.

Mats och Victor passade pÄ att gÄ ut och Àta och det visade sig att de satt pÄ restaurangen mitt emot dÀr vi var, sÄ nÀr de hade Àtit klart kom de över till oss. Det blev bra för sedan nÀr det var dags för att Äka hem sÄ var ju Mats redan pÄ plats. Det blev inte sÄ sent eftersom vi började tidigt. Vi körde Àven hem MÀrit och sedan nÀr jag kom hem kÀnde jag att det blivit lite mycket vin under AWt. Jag kom i sÀng tidigt med huvudvÀrk och lite yrsel.

Idag nÀr jag vaknade vid sju kÀnde jag att det verkligen var dagen efter och vi skulle dessutom gÄ upp tidigare Àn vad vi brukar för vi skull köra Victor till stationen innan vÄr löpning. Victor skulle Äka till Stockholm och trÀffa nÄgra kompisar. Jag övervÀgde för en stund att stanna kvar hemma i sÀngen fast sen kom jag pÄ bÀttre tankar och tÀnkte att jag i alla fall följer mer och gÄr slingan.

NÀr vi kom till Norrliden dÀr vi brukar springa var det en sÄn fin morgon och eftersom vi var lite tidigare Àn de andra sÄ hann jag ta en fin bild.

Vi var fyra som skulle trÀna och bada. Marie och Johanna brukar gÄ och springa om vartannat sÄ jag gick och sprang med dem idag. Det blev nÀstan tre kilometer sÄ det fÄr jag vara nöjd med nÀr jag var sÄ trött. Sedan bada vi och bara njöt av den fina morgonen.

PÄ vÀgen hem frÄn badet sÄ körde vi till mangan och köpte frallor och sedan Ät vi lÄngfrukost framför tvn. Eftersom det var dagen efter för mig sÄ sov jag efter frukosten, tÀnkte att jag behövde ta igen mig och fÄ energi igen.

Sedan i eftermiddag tog vi en tur till skogen för att leta svamp. Vi hittade sĂ„ vi fick till middagen, spagetti och svampsĂ„s. Det blev smarrigt. Det blev Ă€ven en massa matlĂ„dor till Mats i veckan. 😊

Vi har bara tagit det lugnt ikvÀll och det planerar jag att göra imorgon med. Att jag inte fick nÄgon eftermiddagssömn igÄr gör att jag mÄste tÀnka pÄ vad jag gör pÄ helgen. Om jag orkar ska jag höststÀda lite i trÀdgÄrden innan snön kommer.

Jag hoppas ni haft en bra lördag, kram Susann 💜

2 kommentarer

    • Susann

      Vi plockar bara gula kantareller, trattkantareller och blek taggsvamp för det Àr de enda svampar vi vÄgar plocka. Det finns inga svampar som en kan förvÀxla sÄ lÀtt med.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *