Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  TrĂ€ning

Bettskena, regn och trerĂ€tters đŸ„‚

GodkvĂ€ll alla som tittar in hĂ€r hos mig. Jag hoppas ni haft en bra dag. 💜 Min dag började klockan sju dĂ„ Mats alarm ringde. Jag lĂ„g kvar i sĂ€ngen en kvart till. I natt har jag sovit med bettskenan för första gĂ„ngen och tandlĂ€karen sa att det skulle ta nĂ„gra nĂ€tter för att vĂ€nja sig och att det var viktigt att jag hade skenan pĂ„ natten nu i början. Jag trodde att jag skulle tycka det var jobbigt att ha bettskenan i munnen och att det skulle vara lite obehagligt. Nu visade sig att jag inte tyckte det utan har sovit som en stock med den i munnen. Jag till och med tyckte att min kĂ€ke var mer avslappnad Ă€n vad den brukar var pĂ„ morgonen. Vi fĂ„r se hur det kĂ€nns i natt.

Lördag morgon och dÄ Àr det löpning och bad som gÀller för mig och Mats tillsammans med nÄgra vÀnner. Idag blev vi bara fyra stycken, det Àr ju lite osÀkert i dessa tider dÄ alla verkar var lite sjuka hÀr och dÀr. Det regnade idag sÄ det var inte det roligaste vÀdret fast jag blev lite glad över att det regnade för jag fick en löparregnjacka i julklapp och har inte kunnat prova den förrÀn idag. Jag Àr supernöjd med jackan, fungerade bra i regnat och den hade bra andningsfunktion sÄ det kÀndes vÀldigt bra. Det var 3 grader i luften och 0,6 grader i vattnet. Mats och jag drack blÄbÀrssoppa efter doppet.

PÄ vÀgen hem köpte vi frallor som vi Ät framför tvn. Vi tittade pÄ PÄ spÄret och stjÀrnorna pÄ slottet. Vi har inte gjort sÄ mycket idag, jag har lÄtit tvÀttmaskinen jobba lite sÄ imorgon kommer jag fÄ vika tvÀtt.

Jag har lĂ€rt mig nĂ„got nytt idag att det finns nĂ„gon kaka eller tĂ„rta som heter chillevipp. Jag lĂ€ste pĂ„ min bloggvĂ€n Lottas sida om att hon var sugen pĂ„ en sĂ„dan kaka. Jag googlade fram att det var marĂ€ng, chokladsmörkrĂ€m och grĂ€dde som monterades ihop antingen till en bakelse eller tĂ„rta. Det Ă€r alltid kul att lĂ€ra sig nĂ„got nytt. Tack för det Lotta. 😊

IkvĂ€ll blev det trerĂ€tters frĂ„n restaurangen Kött och Bar för Mats hade en check som han fick i julklapp. Alla kommunanstĂ€llda fick en check pĂ„ 500 kr för take away-mat. Innan vi hĂ€mtade maten sĂ„ behövde jag köpa löparstumpor. Mina gĂ„r sönder fram vid stortĂ„n och nĂ€r jag Ă€ndĂ„Ă„ var pĂ„ Intersport kollade jag pĂ„ lite löparskor. Jag till och med provade ett par fast jag inte skulle köpa nĂ„gra skor. SĂ„ nu Ă€r jag förĂ€lskad i dessa, fast jag köpte inte dem … Ă€nnu. Det var ett nytt mĂ€rke som jag aldrig hört talas om, jag brukar köpa asicsskor för de tycker jag passar min fot och mitt löpsteg. Dessa skorna var lite bredare i modellen och grymt sköna, i mĂ€rket Brook. SĂ„ nu vet jag vilka skor jag ska köpa nĂ€sta gĂ„ng. Det enda negativa Ă€r att löpskor Ă€r sĂ„ dyra.

TrerÀttersmiddagen var lÀtta att laga till för det finns tydliga instruktioner för hur maten lagas fÀrdig hemma.

HÀr kommer bilderna pÄ vÄr middag som vi njöt av ikvÀll. Till drack vi ett bubbel som just nu Àr min favorit, Bousquet. Vi blev mÀtta och nöjda.

Det har varit en lugn lördag hÀr hemma och vi fortsÀtter att bara chilla framför tvn. Snart Àr det stjÀrnorna pÄ slottet. Tittar ni?

2 kommentarer