Jag,  Sjukskriven/Arbete,  TrĂ€ning

Det kom lite regn đŸ‘đŸœ

Vid 11.20 Äkte jag bussen in till stan och mötte Birgitta utanför Dillbergs bokhandel. Sedan gick vi till kött och bar dÀr vi Ät lunch. Det var sÄ kul att se henne, hon Àr en sÄdan positiv person. Vi satt och pratade en bra stund sÄ nu Àr jag pÄfylld med energi frÄn Birgitta. Efter lunchen tog jag bussen hem. PÄ vÀg ut till Lindsdal kom lite regn sÄ jag fick gÄ frÄn busshÄllplatsen i regnet. Det blev knappt blött pÄ marken efter den regnskuren. NÀr jag kom hem kÀnde jag mig supertrött och somnade i uterummet. Jag sov runt tvÄ timmar, vÀlbehövligt.

Malin messade ikvÀll och undrade om hon fick följa med och springa med oss. SjÀlvklart fick hon det. Min plan var att springa med de andra fast jag hade ont i foten under dagen sÄ jag sprang sjÀlv. Karin och Madeleine var med som vanligt. Jag sprang 3 km och de andra 7,5 km. Efter löpningen badade vi och det var superskönt i vattnet. Det var 20 grader i luften och 23,9 grader i vattnet. Det kom nÄgra stÀnk nÀr vi sprang fast det slutade rÀtt fort.

PÄ vÀgen hem hÀmtade jag och Malin vÄr bil som Linda och Christian hade lÄnat. Malin fick Àven se hur de bodde nu nÀr de flyttat.

Mats hÀmtade sushi pÄ vÀgen hem som vi sedan Ät framför tvn. Nu Àr det sÀngen för jag kÀnner mig trött.

2 kommentarer