Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

En bra start och ett bra avslut på denna lördag. 😊💜

Det var en fin morgon när vi sprang våra två varv i Norrlidsslingan. Solen sken och det var härligt att känna att jag är på G igen. Sedan blev det ett skönt dopp och det var så vackert på bryggan med isen. I luften var det minus 5 grader och i vattnet var det 0,0 grader.

Efter löpningen åkte vi hem och åt frukost framför tvn. Sedan åkte vi till Maxi för att handla till kvällen för Annika skulle komma, .Vi hade lite olika förslag på vad vi skulle laga för mat fast till slut blev det en grönsaksgryta med röda linser och ris till.

När vi kom hem igen så gjorde jag glassen som vi skulle ha till efterrätt och sedan somnade jag i soffan. Jag kände att jag var tvungen att vila för att orka med kvällen. Det blev nästan två timmars sömn.

Vid fyratiden började vi laga maten för jag ville att grytan skulle stå och puttra lite så det skulle bli god smak. Vid femtiden kom Annika och vi började med att skåla i ett glas bubbel innan vi åt. Maten blev god så det var ju bra eftersom jag inte hade något recept utan bara gjorde på känn.

Eftert maten spelade vi spel, The mind, rummikub, ubongo och smart tio. Vi åt efterrätten under tiden vi spelade och glassen blev god och Annikas veganglass fick godkänt.

Nu har Annika precis cyklat hem så det är snart sängen för mig som gäller. Jag ville självklart titta in här en stund. Jag hoppas ni haft en bra lördag, kram Susann 💜

2 kommentarer