En fantastisk lördag

Dagen började med löpning och hör och häpna, vi bytte håll och sprang medsols. Det har typ aldrig hänt då vi är inkörda och vanemänniskor. 😱 Kan ni tänka er att det gick att springa det hållet med.

Idag var vi sex stycken som sprang 4 kilometer och utomhustemperaturen låg på 3 grader. Jag tycker det är svårt att inte klä sig för varmt.

Efter löpningen blev det bad för alla och hälften av oss hoppade i. Det är faktiskt Mats förtjänst att vi fortfarande hoppar i. I vattnet var det det skönt kallt och nu börjar känslan av lite stickighet komma på huden. Det var 7 grader varmt i vattnet 👍🏾🏊🏾‍♂️

När vi kom hem var det skönt med en varm dusch och sedan frukost. Idag blev det ingen långfrukost för vi hade lite med att fixa eftersom vi skulle överraska Ubbe idag. Han har fyllt 50 så det ville vi såklart uppmärksamma 😊🎂💜

Stax innan klockan ett hämtade jag Malin och Urban för att sedan äta lunch hos oss. Vi hade dukat ute i uterummet och vi bjöd på jordärtskockssoppa med seranokrisp och parmesanflarn plus baguette.

Vid 14.15 skjutsade Victor oss till Mikael och Maria ute på revsudden där firandet fortsatte. Vi började med att gå en promenad och hade en fikapaus på vägen och då fick vi glögg och pepparkakor.

Det blev en mysig fast blåsig promenad utmed vattnet. När vi kom tillbaka till huset fylldes grillen med ved så vi fick en lägereld 👍🏾 Vi skålade i bubbel 🥂

Sedan satt vi ute på trädäcket och bara umgicks, så mysigt. Vi åt kycklingwraps med goda tillbehör, så mätta blev vi också. 👍🏾😊

Vid sju kom Victor och hämtade oss så då åkte vi förbi Malin och Urban för att hämta deras hund Chilla innan vi fortsatte hem till oss igen. När vi kom hem intogs efterrätten och vad är ett födelsedagsfirande utan en bakelse. Vi vet att Ubbe gillar Napoleonbakelse och Malin Budapestbakelse, så det hade vi såklart fixat. Jag hade fixat en fin kandelaber till ”tårtan” lite överväldigande enligt Mats, självklart enligt mig.

Sedan satt vi i vårt loungerum och snackade och sedan spelade vi TP som vi lånat utav Lena och Toni.

Eftersom vi börjar bli gamla och ser lite dåligt så fick Ubbe användning av pannlampan som han packade ner utifall han skulle behöva den hos Maria och Micke.

Det blev en mysig kväll och Urban blev nöjd med firandet. Svårt att göra så mycket i dessa tider. Vi hoppas pandemin kommer lugna ner sig så vi kan komma iväg till Stockholm i slutet av januari som hans present bestod av.

Mats och jag är väldigt nöjda över hur den här dagen blev 💜 Vi är så glada och tacksamma över vår fina vänskap 😊

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.