Jag,  Sjukskriven/Arbete

En riktig baddag 🏊‍♀️

Godkväll till alla som tittar in här ikväll. Idag har det varit runt 30 grader och jag har badat väldigt mycket idag. Vid 11 hämtade jag Annika, Camilla och Ellen för en dag i Kalmarsundsparken. Jag hade packat vatten och mackor som jag åt till lunch.

Hella, Annikas storasyster var redan på stranden så när vi kom var det bad som gällde meddetsamma. Det var så varmt på bryggan så en brände sig om fötterna när en gick ut.

Det blev flera dopp innan vi åkte hem vid 15. När jag kom hem vilade jag i vårt varma uterum eftersom jag ville vara pigg inför brygghänget som skulle gå av stapeln klockan 19.00.

Klockan 16 kom Mats hem och han blev hemskjutsad utav Christian för de skulle låna vår bil tills imorgon.

Vid 18.40 packade vi dunken med rosé och cola till Mats för att träffas i Norrliden för lite brygghäng. Igår skapade jag ett evenemang för kvällen och hade bjudit in lite olika vänner. Annika bjöd också in lite vänner, alla var välkomna. Den som var först på plats var Ingela, så kul att hon kom. Sedan kom det en massa vänner, så vi blev 13 stycken. Alla hade någon form av dryck och tilltugg med sig. Vi satt i kvällssolen och snackade och sjöng. Det blev även lite bad i det varma vattnet. Det var 30 grader i luften och 23,4 grader i vattnet.

Det blev en mysig kväll som vi gärna gör om. Vid 22.30 gick färden hemåt och nu är det sängen som gäller. Tack alla för en helt magisk kväll. 💜 Älskar att vara här och nu och njuta av små saker. Denna kväll kommer jag ha med mig i mitt hjärta.

Nu säger jag godnatt, så hörs vi imorgon, kram Susann 💜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *