Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 27 juni 2022

Idag vaknade jag till ytterligare en varm sommardag. Igår var det runt 30 grader och inte förrän klockan blev runt 21.00 sjönk temperaturen så det kändes mer behagligt.

Igår började vi morgonen med att spela paddel med Malin och Urban och därefter fikade vi hemma hos oss. Vi hade jordgubbstårta kvar sen midsommar. Vi bestämde att vi skulle åka till stranden och skulle ses där när vi hade packat allt som skulle med. De skulle hem och gå med Chilla (deras hund) och vi skulle åka och köpa nya brassestolar. Vid halv ett träffades vi vid Kalmarsundsbadet och då upptäckte vi att de brassestolar vi köpt var väldigt korta så snart får det bli nya igen. Till och med för mig som är 155 cm blev det så att min nacke nästan kom utanför. Så vi kommer inte handla brassestolar på biltema någon mer gång.

Det blev en ljuvlig strandvistelse och det var härligt varmt i vattnet, runt 20 grader. Vid halv fyratiden blev jag lite rastlös så då åkte vi hem. Vi tittade lite på tv och åt middag och sedan somnade jag i soffan i uterummet och vaknade vid sex av att telefonen ringde. Det var min fysioterapeut som ringde och sa att maskinen som hon använder för att ge mig stötvågsbehandling hade gått sönder så dagens träff blev inställd.

Det var tur hon ringde annars hade jag sovit längre och sabbat min nattsömn. Jag har inte en chans att hålla mig vaken när tröttheten slår på, hur gärna jag vill så går det inte. Jag messade till Annika och frågade om vi skulle åka till stranden som idag. Hon skulle till stranden med sina syskon och jag fick gärna hänga på. Sedan undrade hon om vi skulle ta ett kvällsdopp. Jag sa ja för jag ville piggna till lite efter min kvällslur. Mats hängde också med så vi åkte och plockade upp Annika innan vi åkte till Norrlidsbadet. Det var en så fin kväll och precis vad jag behövde för att piggna till. När vi skulle gå ut på bryggan såg vi Maria sitta där så då blev det att vi satte oss där efter vårt dopp. Sedan satt vi där och snackade om allt möjligt i kvällssolen tills vi åkte hem nån gång efter åtta. Det blev en fantastisk kväll och när vi satt där bestämde vi att vi skulle träffas där som i kväll på lite brygghäng. Så när jag kom hem gjorde jag ett facebookevenemang till detta brygghäng.

Nu ska jag fixa i uterummet och sedan runt lunchtid ska jag träffa Annika och hennes systrar vid stranden. Det kommer säkert bli en härlig dag på stranden. Det känns lyxigt att vara ledig redan nu. Mats jobbar en och en halv vecka till och sedan har han fem veckor.

Nu önskar jag er en bra måndag, kram Susann 💜

En kommentar

  • Stenhagenbettan

    Vi åker aldrig till en badstrand om vi inte ”måste” pga barnbarn.som barn och ung med egna barn var vi alltid vid badstranden. Inget jag kan tänka mig göra att lägga mig där bland alla andra