Jag,  Sjukskriven/Arbete,  TrĂ€ning

Fin morgon och kvĂ€llskonsert đŸŽŒđŸŽ”

Vi trÀffades lite tidigare idag för att Mats och Maria skulle hinna bada innan de skulle trÀffas med MÄnkören. Det var en fin morgon och solen sken. Mats sprang ett varv och jag och Maria gick ett varv innan det var dags för att hoppa i plurret. Marie och Johanna varvade gÄng och jogg ett varv. Det var ca 2 grader i luften och i vattnet var det 3,2.

Efter badet Äkte vi till Marie och dÀr hade Micke gjort frukost till oss. Efter frukosten Äkte jag hem och Mats och Maria fortsatte in till statt dÀr konserten skulle vara sen ikvÀll.

Idag har jag plockat och lÄtit tvÀttmaskinen jobba. Det blev en runda till City Gross för jag skulle köpa grynkorv, tyvÀrr hittade jag ingen sÄ jag köpte samma som Inga lagade riskorv. SÄ imorgon ska vi laga VÀstergötlands nationalrÀtt. Jag fixade sÄklart blommor till Mats, Malin, Maria och Matilda som de skulle fÄ efter konserten. Jag har Àven sovit nÄgra timmar för att orka med kvÀllen.

Klockan 19.00 var det dags för MÄnkörens konsert pÄ Stadshotellet. Det var trevligt som vanligt och efter satte nÄgra sig i baren tills det var dags för att köra hem. IkvÀll var det jag som var chaufför.

Jag höll pĂ„ att glömma Christels fotoutmaning. Dagens ord Ă€r tittut och det fick bli en bild nĂ€r MAts skrapade bilrutan i morse nĂ€r jag sitter i bilen – tittut!

Nu blir det snart sĂ€ngen, godnatt, kram Susann 💜

4 kommentarer