Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Fredagen den 12 februari 2022

Nu är snart den här fredagen slut och jag ska gå och lägga mig. Jag tänkte bara titta in här innan dess. Jag får väl börja från början då vi började dagen med att springa och bada. Eller rättare sagt det var bara Mats som sprang för jag vilade min fot så jag gick tillsammans med Marie och Johanna. Det var en vacker morgon, 1 minusgrad i luften och i vattnet var det 0,7 grader.

Eftersom det var damernas stafett på tv så blev det ingen blåbärssoppa efter badet utan vi åkte hem direkt för att se slutet. Vilken prestation de gör och en bronsmedalj är ju aldrig fel.

Sedan åkte vi och handlade inför kvällen då Malin, Urban, Maria och Micke skulle komma. När jag kom hem var jag tvungen att sova så jag skulle orka med kvällen. Det blev någon timmes sömn.

Vid klockan 18.00 kom gästerna och då serverade vi bubbel och Bruschettas med tapenade på. Sedan som huvudrätt hade jag kokt jasminris och gjort en fläskfilégryta med champinjoner och trattkantareller. Till det serverade vi en sallad. Det var gott och alla blev mätta. Till efterrätt hade jag gjort små minibananpajer och serverade hemgjord vaniljglass till och det var gott. Pajen påminner lite om friterad banan som en kan äta på kinarestauranger. Efter all mat spelade vi spel och bara umgicks och det var kul för det känns som det är längesedan vi hade gäster hemma.

Nu har gästerna gått hem och vi har plockat i ordning och jag är nöjd över kvällen. Det är alltid kul att ha vänner på besök. Det känns som det är väldigt längesedan vi träffade Malin och Ubbe, vi får se till och träffas lite oftare om alla orkar.

Dagen utmaningar ska jag såklart svara på.

Orsakullan undrar – Vilka former av kort har du? Hm, jag har lite olika spelkort som Uno, vanlig kortlek och säkert svarte Petter i någon låda.

Kristina ställer frågan – Vilken/vilka streaming tjänster använder du? Jag använder Viaplay och Netflix och ibland Disney +.

Heidi och Nettans färg idag är – Mörkgrön – Jag valde en badbild som är tagen med en gopro under vattnet och vattnet har färgen grön.

Nu vill jag bara säga godnatt och imorgon kommer jag läsa ifatt de bloggar jag följer. Idag har jag inte haft tid med att läsa.

Godnatt, kram Susann 💜