Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Fredagen den 14 oktober 2022

Godmorgon, jag har varit uppe ett tag nu och äntligen tar jag mig tid att titta in här. Morgonen började med att jag satte igång en maskin tvätt så den hinner bli klar innan jag åker till jobbet. Jag har även tittat över frågorna till medarbetarsamtalet som jag ska ha idag med Märit.

Igår blev inget bloggande då jag kände att jag behövde vila från datoranvändandet. Fortfarande är det så att jag blir yr och snurrig om jag sitter för mycket vid datorn och scrollar och läser. Jag kände att jag mådde ganska illa igår och blev direkt snurrig när jag satt vid datorn. Jag gjorde bara det nödvändigaste som jag behövde till mina lektioner. Just nu är det svårt att hitta en bra balans för det blir en hel del datoranvändning i jobbet och det är svårt att reglera den.

Igår var jag ganska trött när jag kom hem så jag sov en liten stund i soffan innan jag skulle iväg och träna med Sweden runners. Jag är så glad att Annika har börjat för då kommer jag lättare dit och efteråt är jag supernöjd med mig själv fast min motivation innan är nästan lika med noll.

Igår kväll hade Mats föreställning med teatern och det hade gått bra så han var nöjd.

Idag är det fredag och det regnar ute med en temperatur på 11 grader. Det känns skönt att det är fredag och ikväll ska jag inte göra någonting. Mats har föreställning ikväll och imorgon kväll så honom ser jag inte så mycket nu.

Jag kanske åker och handlar på vägen hem, får se om vad jag är sugen på att äta ikväll. Victor och Torun kommer hem idag. De har varit i Älmhult och hälsat på min syster och min pappa. Victor passar på nu när han är mellan jobb för det blir inte så ofta att han kan träffa släkten eftersom han jobbar som han gör.

Jag önskar er en trevlig helg, kram Susann 💜

4 kommentarer