Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Söndagen den 16 oktober 2022

Lördagen började som vanligt med löpning och bad. Det var bara Mats och jag denna lördagsmorgon och mina ben var tunga. Det kändes att jag hade sprungit intervaller på träningen i torsdags med Sweden runners. Fast jag sprang ändå två varv fast kände att jag inte kunde springa i Mats tempo så vi sprang var för sig. Det var en fin morgon och badet efter var helt ljuvligt. Det vart 12 grader i luften och 12,8 grader i vattnet.

När vi kom hem åt vi frukost och sedan blev det en tur till Hansa city för vi skulle köpa present till Hampus. Det blev även lite shoppande för Mats och mig. Jag köpte en ny kortärmad tröja på Mq för halva priset och Mats hittade ett par bruna manchesterbyxor och matchande skjorta till. Sedan blev det vila för mig för vid halv fem åkte jag till Annika. Mats hade teaterföreställning så då passade jag på att umgås lite för att slippa vara själv. Jag fick goda linsbiffar och airfriterade potatisar till. Sedan hade Annika gjort äppelpaj som vi smaskade på. Det blev en mysig kväll där vi pratade om allt möjligt. Mats hämtade mig efter teatern och det blev runt 22-tiden så sedan var det bara hem och i säng. För idag skulle jag upp och springa trail med Sweden runners.

Jag vaknade idag innan mitt alarm som stod på 7:30. Vid kvart i sju steg jag upp och fixade mig inför förmiddagens träning. Annika skulle också följa med och springa så jag hämtade henne strax efter halv nio. Sedan körde vi över till Rällaskogen och det var första gången jag var där. Det var en mysig skog med kuperad terräng. Ledaren Henrik hade mätt upp två banor på 0,6 km vardera bana fast den ena var med kuperad än den andra. Vi hade gjort upp en plan Annika och jag att vi skulle stanna ungefär en och en halvtimme och att vi skulle springa tolv varv. Vi uppfyllde vårt mål och var tredje gång sprang vi den brantaste banan så jag antar att imorgon kommer jag ha dunderträningsvärk. Vi pausade lite efter varje runda, max två minuter och efter fem rundor så hade vi en lite längre paus där vi fyllde på med energi. Vi klarade vårt mål på en timme så vi var sjukt nöjda med oss själva så sammanlagt hade vi sprungit 7,2 km. Detta träningspass skulle hålla på mellan 9 och 13 och en fick komma och gå som en ville. Efter löpningen så åkte vi till hamnen i Färjestaden och tog oss ett dopp. Stina följde med och badade. Det var skönt, 13 grader i luften och 13, 9 grader i vattnet.

Sedan åkte jag hem och hann vila lite innan det var dags att gå på Hampus kalas. Han har fyllt 15 och Rasmus hade kommit från Malmö för att kunna vara med. Rasmus åkte tillbaka ikväll med tåget till Malmö så det var kul att få se honom en snabbis.

Nu har vi varit hemma en stund från kalaset så jag har hunnit vila och rätta matteböcker tills imorgon. Just nu lagar Mats och Victor middagen och det vankas planka. Jag själv samlar så mycket energi jag kan inför en ny jobbvecka.

Jag hoppas att ni haft en bra helg, kram Susann 💜