Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Kaffespeedad ☕ Bortbjudna och dagens hopp 🏊🏽‍♀️

Godmorgon alla fina eller kanske jag ska skriva god förmiddag. Det blev en paus från bloggandet och att läsa mina vänners bloggar igår och det beror på min torsdagskväll. I torsdags var jag och Marielle ute och åt på restaurang Loccos. vi åt lite tapas, pratade en massa och sedan avslutade vi med en efterrätt och kaffe. Dum som jag var tog jag en kopp, visserligen väldigt gott till churros. Detta kaffe gjorde att jag somnade runt 5.30 så det blev inte många timmars sömn. Jag gick runt som i en dvala och hade även svårt att somna på dagen även om jag försökte. Det var tur att jag hade en lugn dag med få lektioner med eleverna på distans på fredagen.

Igår som sagt var en trötthetens dag för mig, befann mig i ett zombiestadie och det blev inte alls som jag hade tänkt mig dagen. Min plan var att förbereda inför helgen, bädda rent och plocka i ordning i alla rum i falla barnen skulle komma till helgen. Rasmus och Tova är hos Tovas familj för de var på begravning igår för Tovas farfar.

På eftermiddagen igår messade Marie och undrade om vi ville komma och äta hos dem. Det tackar en ju inte nej till för med tanke på min trötthet så kändes det lyxigt att slippa laga mat. Vi bjöds på tagliatelle och köttfärssås och sedan kaffe och kaka till efterrätt. Fast den här gången hoppade jag över kaffet.

Vi stannade inte så länge då alla var trötta, inte så konstigt eftersom det var fredagskväll. Under tiden som vi var där började det snöa så när vi gick hem var det alldeles vitt på marken. När jag kom hem var jag helt översnöad och blöt även om det bara är typ 600 meter mellan våra hus.

I natt har jag sovit som en stock och vaknade strax innan Mats alarm vid klockan sju. Det är ju lördag och då brukar vi springa och bada. Idag fick vi springa och bada själv då alla andra var upptagna. Det blev bara ett varv ca 2 kilometer för min fot ville jag inte belasta för mycket innan jag känner att den är helt ok. Det blev faktiskt en ganska fin morgon, solen försökte tränga igenom molnen och det kom bara några stänk med regn. Det var 2 grader i luften och 2,8 grader i vattnet.

Nu tittar vi på Curlingfinalen och hoppas såklart på lag Edin. Sedan ska vi äta lunch på stan med Rasmus, vet inte om Tova också kommer. Vi ska ses i stan vid klockan 13.00. Det blir kul att se honom/dem en stund nu när de befinner sig i Kalmar.

Ikväll kommer S med vår bil, hon har varit hemma hos Williams mamma. Hon ska sova här tills imorgon då hon åker med Rasmus hem till Malmö igen. Det ska bli mysigt att umgås med henne.

Nu önskar jag er en fortsatt fin lördag, kram Susann 💜

4 kommentarer