Löpning och Malmö

Morgonlöpning stod på vår agenda som vanligt. Idag var inte det bästa vädret för det regnade. Jag tycker alltid att det är så svårt med kläderna när det regnar för jag har ingen löparregnjacka. Det var 2 grader varmt i luften och när vi sedan badade var det 2,6 grader i vattnet. Vi var fyra tappra som tog oss runt i slingan. Det slutade regna lagom tills det var dags för badet, fast istället började det blåsa. Vet inte riktigt vilket jag föredrar, blåst eller regn.

Sedan drack vi blåbärssoppa och åt på lussekatter som Maria hade med sig.

När vi kom hem gjorde vi snabbt i ordning oss för vi skulle åka till Rasmus och Tova. Vi stannade på McDonalds på vägen och vid tvåtiden kom vi fram. Dottern var också hos Rasmus och Tova, William var hemma och pluggade. Vi fikade och barnen grattade Mats som fyller år den 18 december.

Sedan gick vi på emporia och jag hittade lite som jag köpte. När vi kom tillbaka till Rasmus och Tovas lägenhet så kom William dit. Vi åt fondeu och spelade spel innan S och W åkte hem. Nu ligger jag på en luftmadrass och ska sova efter att Mats och jag tittat på julkalendern och kanske blir det på spåret också, får se vad vi orkar.

Godnatt och kram, Susann 💜

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *