Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Lördagen den 18 februari 2023

Nu är klockan runt sju på kvällen och jag har inte haft tid att skriva förrän nu. I går började jag med att åka till tandläkaren då jag hade tandvärk. Som tur var fick jag en akuttid och tanden lagades fast han trodde inte det skulle hjälpa då han såg att jag hade en spricka i tanden. Jag fick telefonnummer till helgjouren ifall att.

Eftersom jag hade en tandläkartid så kunde jag inte ta bussen till jobbet som jag hade planerat. På Centrumskolan gick tiden fort och när vi slutade så firade vi vår vinst. Märit vår rektor hade dukat upp i vårt personalrum.

Vid halv fem åkte jag hem för sedan klockan sex var bi bortbjudna till Malin och Urban. De bjöd på en svamppasta, vi tittade på, På Spåret och sedan spelade vi Bezzerwisser. Det blev en mysig kväll som vanligt när vi träffas. 💜

Tyvärr hade tandläkaren rätt så jag hade tandvärk som kom och gick hela eftermiddagen och kvällen trots ipren.

Som tur var så kunde jag sova inatt utan att ha värk som störde mig. På morgonen hade jag fortfarande tandvärk så när jouren öppnade ringde jag. Vi hann med vår löpning och bad innan samtalet till tandläkarjouren.

Stormen Otto hade dragit förbi så det blåste inte så mycket när det var dags för vårt dopp. Det var 4 grader i luften och 2,7 grader i vattnet.

På vägen hem efter badet ringde jag tandläkarjouren och fick en tid klockan 10:00. Hon borrade bort lagningen och öppnade upp ner till tandrötterna. Det var en rot som var levande och det var antagligen den som gjorde ont. Hon lättade på trycket så jag skulle få mindre ont. Det var en provisorisk lagning så på måndag behöver jag ringa folktandvården för att lösa mitt problem. Det som känns mest jobbigt är att jag fått tandvärk på den andra sidan nu ikväll. Som om den onda tanden inte skulle räcka utan att jag skulle få en tand till som gör ont. Det blir till att äta en ipren till natten så jag kan sova.

Idag har jag varit jättetrött och sovit nästan hela dagen. Jag känner att jag har inte lika mycket ork efter att jag var sjuk. Det har varit tungt att andas i eftermiddag och ikväll har jag fått feber, 37,8 grader och det beror säker på att det är lite inflammerat vid den onda tanden. Jag hoppas jag inte har någon feber imorgon och att tandvärken har gått över.

Hur har din dag varit?

Nu blir det snart Mello på tv som vi slötattar på. Sedan ska jag sova för jag behöver min energi.

Nu önskar jag er en fortsatt trevlig kväll, kram Susann 💜

2 kommentarer