Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Måndagen den 15 april 2024

Plötsligt händer det… jag vaknade rätt utvilad idag och kände att jag hade energi till att göra en massa innan jobbet. Jag började med att fylla på mina pallkragar med jord för jordpåsarna har legat ett tag i trädgården. Nu är det färdigt för att plantera i dem fast har ännu inte bestämt vad jag ska så. Antagligen så blir det nog potatis i ena pallkragen och sedan vet jag att dottern var lite sugen på att odla. Vi får se vad som händer.

Därefter samlade jag ihop lite som skulle till miljöstationen och körde dit med ett lass. Jag har fortfarande saker som ska rensas ut, ekorrar som vi är. 😱

Efter att jag hade slängt skräp så åkte jag till Malkars och tränade. Äntligen kände jag att jag hade energi för att träna. Jag märkte att jag inte kunde springa på löpbandet pga av att min vad fortfarande gör ont. Jag upptäckte igår att jag hade ett stort blåmärke på vaden där jag tyckte att det ”smällde” till. Det fick bli lite gång på bandet i stället. Sedan körde jag ett varv på Milon och det kändes bra.

Efter träningen hann jag även ringa pappa och höra hur det var med honom. Det var bara bra och han blev såklart glad över att jag ringde.

Sedan var det dags för att börja jobba. tiden bara svischar förbi när jag är på jobbet. idag blev det äntligen måndagsbad efter jobbet. Stegen vid kallbadhuset har varit borta hela vintern och nu hade stegen äntligen satts på plats. Jag såg fram mot en skön stund i solen. Tyvärr blåste det mer än vad jag trodde så det blev inte så länge i solen. Fast det var ändå skönt med ett bad och det var 9,1 grader i vattnet.

Sedan åkte jag hem och vi hade rester som vi åt till middag. Därefter åkte Mats till kören och jag satte mig och jobbade en stund. Nu blir det bara chill framför tvn.

Kram Susann 💜

2 kommentarer