Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Måndagen den 20 maj 2024

Hjälp vad tiden går fort. Nu är det intenmånga veckor kvar tills det är sommarlov. Snart är det dags att avsluta och se över vad eleverna gjort kopplat till läroplanen.

Idag körde jag till gymmet i Lindsdal när jag hade vaknat. Jag var där strax efter åtta och det blev ca 1h gymmande. Det var ett tag sedan jag var på Malkars i Lindsdal för jag kunde inte komma in. Som tur var kom det en strax efter mig så jag kunde gå in samtidigt som henne.

Jag började på löpbandet som vanligt och idag sprang jag 1,5 km och jag kände att det räckte för mitt ben som fortfarande inte är hundra. Sedan blev det lite axelövningar med vikter och därefter i maskinerna.

När jag var färdig åkte jag hem och åt frukost.

Idag tog jag bilen till jobbet då jag badar efter jobbet på måndagar. Dagen gick fort och på eftermiddagens möte hade vi elevsamtal.

Idag har det inte varit så varmt och blåst mycket. Det blåste så mycket att våra elever inte kunde paddla kanot på idrotten.

Efter jobbet åkte Marielle och jag till kallbadhuset för att se om vi kunde bada eller om det blåste för mycket. Vid kallbadhuset blåste det inte så mycket så det blev ett dopp. Det var inte lika varmt i vattnet som det var i går kväll. Idag var det 15,3 grader i vattnet.

Ikväll var Mats och jag en sväng på Mio för vi ville se vad de hade för utbud på tv-bänkar och bäddsoffor. Vi hittade inget som föll oss i smaken så det får nog bli köp på Ikea.

Sedan åkte vi och handlade kebabtallrik för ingen av oss orkade laga mat. Vi åt framför tvn och vi tittade på Robinson.

Sedan lyssnade vi på ljudboken av Niclas Natt och Dag, ”Ödet och hoppet”. Vi ska ha lyssnat färdigt på boken tills på fredag då det är bokcirkel hemma hos mig och den här gången är våra partners med.

Kram Susann 💜