Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Tisdagen den 21 maj 2024

Idag sov jag gott när mitt alarm ringde. Det känns som jag har lite fel dygnsrytm för jag snurrade mest runt i sängen i natt och kunde inte somna. Sedan framåt småtimmarna när det blir lite kallare utomhus då somnar jag så skönt.

Idag hade jag medarbetarsamtal med Märit och det kändes bra. Vi diskuterade hur det kändes för mig i lärarrollen och hur jag dokumenterade kring eleverna.

Efter jobbet cyklade jag till den asiatiska butiken och köpte nudlar och sedan cyklade jag hem och somnade I soffan i uterummet.

Mats kom hem kvart i fem och då åt jag nudlar och Mats gröt. Efter maten skulle Mats på teaterrep.

Vid halv åtta åkte jag till Malkars och tränade. Det blev först 2 km på löpbandet och sedan en tur i maskinerna.

När jag hade tränat körde jag och badade. Jag valde mellan att åka till Värsnäs eller Koudden och jag valde Värsnäs. Det skulle jag inte gjort för bryggan låg fortfarande på land. Vilken besvikelse att behöva gå ut i gyttjan för ett dopp. Det var varmt i vattnet, 16,1 grader och solnedgång. Det enda som förstörde känslan var den gyttiga bottnen.

När jag kom hem vattnade jag i mina pallkragar och då kom Mats hem. Nu sitter vi och tittar på hockey, Sverige mot Slovakien och det ser ut som Sverige kommer att vinna för just nu leder de med 4-0.

Snart blir det sängen och jag hoppas jag sover bättre i natt.

Kram Susann 💜

2 kommentarer