Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Min helg – 26-28 maj 2023

Efter jobbet i fredag så åkte jag hem och vilade. Jag orkade inte göra något och på kvällen blev det en lugn hemmakväll med Mats. Som vanligt blev det lite räkor som vårt fredagsmys.

På lördagsmorgonen blwv det löpning och bad vid Koudden som vanligt. Det var en fin morgon och det kändes bra att springa och äntligen börjar jag komma ner till den hastighet jag vill springa i. Jag har legat runt 7.30 min/km ganska länge nu och mitt mål är att komma ner i 6.20 tempo som jag hade förut. Nu i lördags hade jag 6:50 tempo så jag blev lite nöjd med mig själv.

Själva badet var ljuvligt och nu börjar det bli varmt i vattnet. Jag låg i en bra stund och simmade runt i vattnet. Det var 15 grader i luften och 15,3 grader i vattnet.

Nu när det är så varmt i vattnet kunde jag använd mitt schampo och tvål som jag fick när jag fyllde år i november.

Efter badet blev det frukost och sedan vilade jag för på kvällen skulle vi få gäster.

Klockan 17 kom våra gäster för en grill och sångkväll. Alla hade med sig det de ville grilla och vi hade gjort potatissallad, pastasallad, lite olika röror och jag hade även bakat foccaciabröd. Brödet blev så gott och fluffigt och jag hade stoppat oliver, körsbärstomater och vegansk ost i brödet och det blev så gott.

Vi sjöng hela kvällen och Ingela hade sitt dragspel med sig och Mats spelade gitarr. Kvällens uppdrag var att sjunga en kanon tillsammans, ”Till havs med solfyllda segel”. Efter ett par gånger så lyckades vi och självklart lät det helt fantastiskt. Victor och Torun kom även och var med en stund på festen. Då fick jag en morsdagsblomma.

Det blev en väldigt rolig kväll med mycket sång. Tack till alla fina vänner som gjorde kvällen så rolig.

När det bara var Marie och Jimmy kvar så avlutade vi kvällen med att spela Carcasonne och jag vann. Alltså en helt perfekt kväll.

I söndags morse åkte vi och åt frukost på Hotell Witt och det var mysigt att starta dagen så.

Eftersom vi hade sångkväll på lördagskvällen så blev söndagen en vilodag för mig. Det är tur att jag har Mats som fick ställa i ordning allt efter festen. Jag låg typ och sov hela dagen i uterummet. Jag vet att jag måste det för att få tillbaka min energi för att sedan orka jobba kommande vecka. Det kom även ett blombud, Rasmus hade skickat en bukett blommor till sin mamma, tack för det. 💜Utav Samina fick jag ett sms.

Min helg blev bra med många härliga inslag, precis som jag vill ha det. Jag älskar när det händer saker runt omkring mig.

Kram Susann 💜

10 kommentarer