Jag,  Sjukskriven/Arbete,  TrĂ€ning

Onsdagen den 6 juli 2022 – Mats första semesterdag 😊

Vad nöjd han var min man idag nÀr jag steg upp halv Ätta. Mats fick ligga kvar i sÀngen efter att jag gÄtt upp, det hÀnder i stort sett aldrig dÄ jag alltid börjar senare Àn honom. Det Àr Mats första semesterdag idag och vi har inte planerat nÄgot.

Jag började min morgon med att köra till Marielle i Hagby för jag skulle vara med och trÀna tillsammans med henne och hennes man Alfred. De trÀnar i en lada i Vita sand med nÄgra andra och just den hÀr veckan har de en trÀningsvecka med ledaren Anna.

Det blev ett tufft pass med lite övningar som jag aldrig gjort förut och en del var svÄra att fÄ till. Jag skulle behöva göra de övningarna vid fler tillfÀllen för att kunna dem. Det var en rolig trÀning och kroppen fick sig en riktig genomkörare. Efter trÀningen Äkte Marielle och jag och badade i Sandvik. Det var en fin morgon, 21 grader i luften och 18,9 grader i vattnet. Jag trodde det var varmare i vattnet för det kÀndes som det.

Efter badet fick jag frukost hemma hos Marielle. Det blev en mysig stund hos dem. Tack sĂ„ mycket 💜

NÀr jag kom hem var jag ganska trött fast vi skulle lÀmna in min bil pÄ service sÄ jag hann inte vila förrÀn vi skulle Äka. Vi passade Àven pÄ att köpa trÀolja till vÄr trall som behöver lite kÀrlek.

NÀr jag kom hem hjÀlpte jag Mats att plocka ner alla saker frÄn trallen sÄ att han kunde rengöra trallen. Medans Mats rengjorde sÄ somnade jag som en stock i soffan i uterummet tills Mats vÀckte mig och sa att det var dags att hÀmta bilen.

Yrvaken och fortfarande trött Äkte vi och hÀmtade bilen. Vi handlade lite matjessill pÄ vÀgen hem för vi Ät sill och potatis ikvÀll. Efter middagen sÄ oljade vi in trallen sÄ nu torkar den tills imorgon och om det Àr fint vÀder imorgon med sÄ ska vi olja in trallen en gÄng till.

Sedan blev det soffan och vi fortsatte titta pĂ„ serien Clark pĂ„ neflix. Nu Ă€r det Em i fotboll sĂ„ dĂ„ tittar vi pĂ„ den matchen mellan England och Österrike. Tittar ni?

Det kommer nog att bli tidigt i sÀng för min del dÄ jag sov sÄ dÄligt i natt pga mitt kaffedrickande igÄr hos Marielle.

Nu önskar jag er en fortsatt trevlig kvĂ€ll, kram Susann 💜

2 kommentarer