Jag,  Mats och jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Rhodos dag 4 – ingen sovmorgon.

Vi var uppe tidigt idag med fast idag hade jag kunnat sova längre. Vi hade bestämt att vi skulle gå till Akropolis på morgonen innan det blev för varmt. Strax efter sju var vi i frukostmatsalen för att äta innan vi gick. Jag var inte särskilt hungrig efter gårkvällens middag. Det blev lite frukt och seranoskinka.

Vi gick de ca 2,5 km upp till Akropolis, vi trodde att det var längre. Det var ett maffigt ställe att se den gamla arenan och amfiteatern. Vi hittade tyvärr ingen information där om Akropolis för när Malin och Urban var där när de var på Rhodos 2018 så hade det funnit s ett litet hus med information. Vi får helt enkelt googla.

Vi var tillbaka till hotellet vid kvart i tio och då passade vi på att ta kaffe och lite annat gott från frukostbuffén. Det blev bra med lite påfyllning innan stranden.

Idag blev det ingen lunch mer än vitt vin, banan och chips på stranden. Det var gott och vi fick till och med vinet i en påse med is så det skulle hålla sig kallt under tiden. Det var lite kyligare i luften idag och det blåste ganska mycket hela tiden. Det var en dag då det är lätt att bränna sig.

Vi gick hem från stranden lite tidigare idag, runt halv fyra för vi tänkte att vi skulle äta lite tidigare ikväll då det inte blev så mycket mitt på dagen.

Strax efter fem knackade vi på hos Oskarsson för lite balkonghäng innan middagen. Vi samtalade om att vi känt varandra i 28 år och att vi alla var glada över vår relation. Vi reflekterade över vad som hade gjort att vi sammanfogats som vi gjort, vilka var våra framgångsfaktorer. Vi trodde det berodde på en gemensam barnsyn som vi kunde bygga vidare på. Att vi var prestigelösa och respekterade varandras olikheter. När vi träffades drack vi vitt och de rött, Ubbe sprang och Mats läste böcker och nuförtiden gör alla allt. 💜

När vi reflekterat klart gick vi till en pizzeria som vi sett och som vi tyckte att de pizzorna är nog goda. Pizzorna var goda, bottnen smakade som surdegsbotten. Malin och jag gav pizzan 4+ och Mats och Urban gav den 3+.

Efter middagen gick vi och strosade lite och Malin hittade ett par svarta byxor som hon ville ha. Jag var sugen på glass, och är helt förvånad över att jag fortfarande inte har ätit någon glass. Jag och Malin köpte varsin glass, tyckte de var dyra. Sedan var vi trötta och gick hem till hotellet fast klockan var bara halv nio så då blev det lite hockey i vårt hotellrum. Det är vmfinal mellan Finland och Canada.

Alla var trötta ikväll så vi tittade bara på två halvlekar innan Malin och Urban gick till sitt rum.

Nu har jag bäddat ner mig och Mats och jag ligger i sängen och tittar på tredje perioden fast jag tror att jag somnar innan den är slut.

Det har varit en härlig dag, godnatt från Rhodos 💜

4 kommentarer