Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Söndagen den 14 januari 2024

Här kommer helgens inlägg. Jag börjar med fredagen för att sedan skriva om dagen.

I fredags åkte dottern med mig hem och då köpte vi med oss fika. Det var trevligt att hon ville följa med hem och umgås lite.

Vid klockan 17:30 var det dags för lite boksamtal, vi hade bokcirkelträff hos Annika och det var kärngänget. Vi hade läst nobelpristagaren Jon Fosses bok Trilogin. Det var en annorlunda bok skriven utan punkter och många upprepningar. Boken fick inte så högt betyg utav någon, jag gav den 2,5 utav 5 poäng. Det blev en trevlig kväll och Annika bjöd på Larb gai på vegofärs. Det var gott och till nästa gång ska vi läsa agustpristagaren Andrev Walden, Jävla karlar.

Lördag startades som vanligt med löpning och bad och nu är det isvaksbad som gäller.

Det var minus fyra grader i vattnet och 0,1 grader i vattnet så riktigt härligt. Sedan åkte vi hem och åt frukost. Under lördagen så plockade vi undan alla julsaker och julstjärnor. På kvällen blev vi bjudna till dottern och William. Vi åt skaldjur och spelade spel.

Idag blev det lite sovmorgon och vi hängde upp nya gardiner då vi inte hann det igår. Vi har även varit och handlat så nu har vi middagsmat i veckan.

Vid klockan 13 hämtade jag upp Annika för ett bad vid Norrlidsbadet. Det var en fin dag, solen sken och det var 1 grad i luften.

Sedan satt vi i solen och drack blåbärssoppa och bara njöt.

I eftermiddag har vi bara tagit det lugnt och laddat inför en ny vecka.

Kram Susann 💜

2 kommentarer