Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Söndagen den 19 november 2023

I fredags var jag också hemma från jobbet fast utan feber på en och en halv vecka. Jag friskförklarade mig i fredags. Jag ägnade dagen med att vila, städa sovrummet och få upp tavlan som jag hade fått i födelsedagspresent.

Vid 17-tiden åkte vi in till stan för att vara med på manifestationen 1000-lyktor. Mats pedagogista är med och arrangerar det.

På kvällen åt vi skaldjur som vi brukar när det är fredag. Det blev en lugn hemmakväll i soffan framför på spåret.

Lördag morgon blev det en promenad istället för löpning. Jag ville inte springa pga min hosta. Den här lördagen var det bara Mats och jag. Medan jag gick pratade jag med pappa och visade honom bryggan där vi skulle bada.

Pappa tyckte han frös bara han såg vattnet. Det var 0 grader i luften och 4,7 grader i vattnet. Nu är det sådär härligt euforiskt när en kommer upp ur vattnet.

Efter badet blev det frukost och lite vila innan vi åkte till Giraffen för att handla present till Sigge som fyller 14 år den 18 november. Vi köpte en tränarmössa och en tränartröja plus en chokladkalender. Sedan blev det även slalomutrustning till Mats och mig. Det var våra födelsedagspresenter och julklappar. Så nu har vi utrustning till vår Österrikevistelse över nyår.

Därefter åkte vi hem och jag sov någon timme i soffan. Klockan 18.00 skulle vi på Sigges födelsedagskalas. Vi blev bjudna på pulled pork, pommes och en massa grönsaker. Sedan blev det tårta. Det blev en trevlig kväll och vid 00:30 gick vi hem.

Idag blev det sovmorgon, den första på riktigt länge. Jag vaknade 8:30, vet inte när det hände sist. Det var skönt att få en mjuk start på dagen. Klockan 11:00 spelade vi padel med S och W.

Därefter blev det en lugn söndag i soffan och jag har såklart sovit.

Therese, Tovas mamma var här och lämnade Bingolotter till uppesittarkvällensom vi köpt av Toves lillebror.

Vid 20:00 åkte vi bort till Malin och Urban för att fira att Ubbe har fyllt år. Han gjorde det i måndags fast då var jag sjuk så då kunde vi inte fira honom. Han fick en bubbelflaska, Perfect day. Det var trevligt att träffas och prata en stund.

Nu är helgen slut och imorgon ska jag äntligen till jobbet igen efter att varit hemma med feber.

Kram Susann 💜

6 kommentarer