Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Söndagen den 21 januari 2024

Den här veckan har varit en lite sämre vecka i mitt mående. Jag hittade ingen ork till att komma in här och skriva. När jag mår sämre är jag väldigt dålig på att få ur mig saker och ting. Jag brukar hålla allt inom mig och stänga av mina tankar så gott det går.

Det har varit många tankar och jag tror det bottnar i när jag fick reda på att min kusin dog dagen innan julafton. Min yngsta kusin, 45 år gammal som var den mest livssprudlande person jag visste. Det blev en påminnelse om att livet är skört och något som ska vårdas, att vi är sårbara. Jag har reflekterat mycket kring mitt liv…

Även om jag inte har varit mig själv så lever livet sitt liv och jag gör saker. I torsdags hade vi Annika och Jonas här och vi planerade vår Londonresa som vi ska göra över Kristi himmelfärdshelgen. Det ska bli kul och vi har även beställt biljetter till musikalen Hamilton.

När jag hade slutat i fredags så åkte jag direkt till tandläkaren och drog ut min tand som har krånglat väldigt länge. Vi provade att försöka rotfylla den fast det lyckades inte så det var bara att dra ut den. När tandläkaren tittade på den utdragna tanden sa han att den var väldigt sjuk och det hade även kommit med utav det inflammerade tandköttet. Sedan sydde han två stygn.

I fredags kväll var vi bortbjudna till Maria och Micke i Marias nya lägenhet. Vi blev bjudna på räkor och nudelsallad, gott.

I går lördag gick vi upp tidigare än vad vi brukar för Mats skulle repa hela dagen och vi ville hinna springa och bada innan han skulle iväg. När vi tittade ut så blev vi överraskade för det hade snöat ca en decimeter under natten.

Det var inte så kallt bara en minusgrad i luften och det var inte lätt att springa så vi gick bara 300 meter innan vi badade. Det var skönt i vattnet som vanligt.

Efter badet så åkte vi och åt hotellfrukost på det ställe som Mats sedan skulle repa med Månkören.

Efter hotellfrukosten åkte jag till dottern och William. Vi åkte sedan till Ikea och The Box och jag handlade ett par byxor och två tröjor. Sedan åkte jag och hem och sov.

Lördagskvällen tillbringade jag och Mats hemma framför tvn. Båda var ganska trötta så det blev tidigt i säng.

Idag har vi bara tagit det lugnt och snart ska Mats iväg för ikväll är det konsert med Månkören.

Klockan tre ska han vara på Stadshotellet och sedan klockan 18:00 är det dags för konserten. Jag ska gå tillsammans med Malin och Urban och vi ska till Micke på en liten fördrink innan konserten.

Kram Susann 💜

4 kommentarer