Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Söndagen den 26 juni 2022

Godmorgon alla fina som tittar in här hos mig. Idag vaknar jag tidigt som vanligt, tror att det är för att det blir så varmt i vårt sovrum på morgonen som gör att jag inte kan sova längre. Klockan är inte ens sju och det är 20 grader utomhus.

Igår startade vår lördagsmorgon som vanligt med löpning och bad. Vi fick med oss dottern på vår lördagsrutin. Jag och dottern gick medans Mats sprang för jag ville inte springa med min fot eftersom den gjorde lite ont sedan träningen i torsdags kväll med Sweden runners.

Det var en fin lördagsmorgon, solen sken, det var 25 grader i luften och i vattnet var det 18,5. Dottern tog sitt premiärdopp för i år och tyckte det var ganska kallt i vattnet.

Efter det så åkte vi hem och åt frukost tillsammans med alla övriga som hade vaknat tills vi var hemma. Sedan bara chillade vi på fm. Rasmus fick besök utav några kompisar från Malmö som han ville visa runt i Kalmar och på Öland. Fatimah och Andreas åkte hem efter lunch och det gjorde även dottern och hennes sambo.

När de hade åkt hem så vilade jag för vid klockan 16.00 skulle vi spela paddel med Linda och Christian. Det gick bra att spela och det känns som jag blir lite bättre för varje gång även om jag inte är lika duktig som de andra. Fast det gör ingenting för det är bara kul att spela tillsammans.

Efter paddeln hade Mats och jag först tänkt åka och bada fast vi skippade det utan åkte hem och landade sedan i vårt uterum framför tvn. Det blev den platsen hela kvällen tills vi gick upp för att sova strax efter 22. När vi precis hade lagt oss kom Rasmus, Tova och deras kompisar hem. Kompisarna skulle sova över för att åka hem till Malmö idag.

Nu ska jag bara vänta på att Mats ska komma ner för att äta frukost och sedan vid klockan nio ska vi spela paddel med Malin och Urban. Det ska bli kul för vi har försökt att få till att spela tillsammans ett tag nu och idag lyckades vi. Det är svårt när alla har mycket på agendan.

Sedan får vi se mer vad dagen bjuder på. Nu önskar jag er en fin söndag, kram Susann 💜