Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Söndagen den 28 april 2024

Nu är den här helgen snart slut. I fredags hade vi AW och lagade mat tillsammans på jobbet. Det blev gott och en trevlig kväll.

Vid åttatiden kom Mats och hämtade mig.

Det blev en jättefin lördagsmorgon. Tyvärr kan jag inte springa ännu så det blev en promenad innan badet. Det var 7 grader i luften och 8 grader i vattnet. Det var helt ljuvligt. 💜

Därefter åkte vi hem och åt frukost och sedan åkte Mats och handlade. Jag städade och fixade här hemma för klockan 13 kom Ulrika och Thomas. Vi fick en kokbok, strumpor och servetter med skaldjurstema.

Vi började med att skåla i bubbel sedan åt vi musslor till lunch.

Sedan pratade samtidigt som hockeymatchen gick i bakgrunden, Rögle mot Skellefteå. Jag tänkte såklart på Inga som hejar på Rögle. Tyvärr förlorade Rögle fast jag hoppas de vinner SM guldet för det hade varit roligt.

Till middagen gjorde vi en cocktail på avokado, mango och räkor som vi serverade på friterade rispapper.

Till huvudrätten blev det en black and whiteplanka med pepparsås.

Till efterrätt ostar och marmelad fast glömde visst ta kort på det. Vi blev i alla fall mätta och Mats och jag var nöjda över maten. Sedan satt vi bara och pratade om allt möjligt. Med dem går tiden så fort.

Idag gick jag upp klockan 9 och började med frukosten. Runt halv tio var frukosten färdig och vid klockan 11 åkte Ulrika och Thomas hem. Tack för en supertrevlig helg 💜

Idag var en varm och fin dag så vi kände att vi ville fixa lite i trädgården. Vi åkte först och handlade jord och det blev även tre hallonbuskar, tre sorter och en vinbärsbuske.

Jag planterade alla buskar, fixade pallkragarna och satte även potatis i en pallkragar. Sedan ville jag åka och bada. Kan ni tänka er att jag fick även med mig Mats. Det var tur att jag kände för att bada för jag insåg att jag hade glömt termometern i vattnet igår. Termometern låg kvar och det var 19 grader i luften och 12 grader i vattnet. Vilket härligt dopp det blev. 💜🏊‍♀️

Sedan åkte vi hem och åt lite lunch och jag somnade i soffan i uterummet medans Mats klippte gräsmattan.

Det har varit en superhelg, det är bara tråkigt att det går så fort.

Kram Susann 💜

2 kommentarer