Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Söndagen den 3 juli 2022

Vilken härlig eftermiddag kväll det blev igår. Vid tretiden åkte vi till Byxelkrok med Malin och Urban. Dock fick vi åka i två bilar då vi skulle byta tillbaka vår bil med Victor. Mats och jag körde nerkabbat hela vägen till Byxelkrok. Det kändes härligt med solen som sken och vinden som blåste i håret.

Väl uppe i Byxelkrok så gick vi en liten tur ut på den nya piren och sedan mötte Victor upp oss. Han hade jobbat färdigt för dagen och skulle äta med oss.

Klockan 17.30 hade vi bokat bord. Vi delade på en räklåda som förrätt och sedan delade Malin och jag på en pizza. Till efterrätt tog jag en blåbärscheesecake.

Efter maten gick vi utmed vattnet och njöt av den fina kvällen.

Sedan åkte vi hemåt, det blev en mysig utflykt 💜

Idag har vi varit en runda på Granudden och solat och badat. Vi köpte med oss sallad som vi åt på stranden. När vi varit på stranden en och en halv timme kom Malin och Urban och gjorde oss sällskap. Det blåste ganska mycket så jag badade inte så många gånger. Det var varmt i vattnet, 23,2 grader och i luften var det 22.

Vid tretiden åkte vi hemåt för att sedan klockan 16.30 spela paddel med Malin och Urban. Vi testade att spela på Hansa active padel. Det var en fin arena fast det var typ konstgräsunderlag så det var lite skillnad mot där vi har spelat.

När vi kom hem blev det duschen och sedan satte vi oss på vår trätrall med varsin drink och bok. Under tiden låg det korv, vitkål och pakchoi på grillen.

Sedan har vi bara chillat framför tvn och nu är det sängen som gäller.

Godnatt, kram Susann

2 kommentarer