Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Söndagen den 8 oktober 2023

I fredags när jag kom hem från jobbet vilade jag för klockan 17.30 hade vi bokcirkel hemma hos Camilla. Hon bjöd på pasta och linsbolgnese.

Efter maten diskuterade vi boken Amerikansk jord. Det blev en trevlig kväll och vi hade tänkt läsa nobelpristagaren Jon Fosse fast vi insåg att det var svårt och dyrt att få tag i någon av hans böcker just nu. Så vi tar en annan bok/författare i mellan. Det blev en bok av Björn Ranelid, Min son fäktas mot världen.

Det var en fin fast blåsig lördagsmorgon och den här lördagen var Mats och jag själva. Det var 7 grader I luften och gissningsvis 14,7 grader i vattnet. Jag hade glömt min termometer.

Sedan blev det frukost och sedan vilade jag I uterummet tills det var dags för Williams kalas. Klockan 15::00 ringde vi på dörren och vi blev bjudna på gott fika. Mats hade fixat present s han fick en Stephen King bok, Holly och ett exitspel.

Vi stannade och åt middag och spelade spel innan vi åkte hem.

Söndag:

Idag var det kyligare utomhus, det märks att hösten är här.

Klockan 11:00 spelade vi padel med Victor och Torun.

Jag har vilat i stort sett hela dagen. Vid halv sex träffade vi Malin och Urban. Vi cyklade bort till dem och umgicks någon timme. Det var längesedan vi sågs. Vi blev bjudna på scones och kaffe fast kaffet hoppade jag över. Det var trevligt att ses som vanligt. De har varit på Cypern så det fick vi höra hur det hade varit. 💜

När vi kom hem umgicks vi lite med Victor och Torun för imorgon åker de till Hedlandet. Victor flyttar upp dit nu så nu kommer vi ha ett nytt ställe att besöka. 🙂

Nu är det snart sängen för imorgon är det ny vecka igen.

Kram Susann 💜

6 kommentarer