Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Onsdagen den 11 maj 2022

Godmorgon till dig som tittar in hos mig. Idag är det alldeles blött på marken så jag antar att det regnat i natt. Det tycker jag är perfekt när det regnar på natten och är solsken på dagen för vi behöver regnet. Termometern visar 12 grader nu när klockan är sju och då verkar det som om det kommer bli en varm och skön dag.

I går när jag kom hem från jobbet var jag trött. Jag hade börjat tidigare och då fick jag sluta tidigare och det var så skönt. Jag somnade i soffan i uterummet och sov drygt två timmar. Det var inte så varmt i uterummet så det var helt perfekt att sova där.

Jag kände mig ganska seg efter min sömn så när det var dags att åka och hämta Madeleine för att springa så for det en snabb tanke att jag kanske skulle stanna hemma. Som tur var fick inte den tanken fäste utan jag följde med och sprang. Mats och Madeleine sprang runt 7 km och för mig blev det 3,5. Jag är nöjd att jag flåsade mig runt även om det inte går fort nuförtiden. Eller rättare sagt har jag aldrig sprungit fort fast lite fortare än vad jag klarar av just nu och mitt mål är ju att komma tillbaka där jag var förr, att springa i ett medeltempo runt 6.30.

Efter löpningen blev det ett dopp. Det blåste väldigt mycket så jag tvekade inför doppet fast till slut hoppade jag i vattnet och när jag väl var i vattnet så kände jag att jag inte ville gå upp för det kändes varmt och skönt i vattnet jämfört med att stå på den blåsiga bryggan. Det blev att jag simmade runt ett tag och sedan när jag kom upp så frös jag inte utan var bara glad över att jag hade badat. Det var 12 grader i luften och 14,3 grader i vattnet.

Sedan köpte vi sushi på vägen hem som vi åt framför tvn till Robinson.

Idag blir det de vanliga tiderna på Centrumskolan så jag har lite tid nu på morgonen innan jag börjar jobba. I eftermiddag kommer en utav de nya lärarna som ska börja hos oss till hösten och hälsar på. Jag slutar ju 14.15 så jag hoppas att jag hinner hälsa på honom innan jag ska åka hem. Jag ska bara vila när jag kommer hem för vid klockan fyra ska Mats och jag spela paddel med Linda och Christian. Det ska bli kul för det känns som om det var ett tag sedan vi sågs.

Nu ska jag få i mig lite frukost, läsa lite bloggar och bara chilla innan det är dags att åka till Centrumskolan. Jag önskar dig en fin dag, kram Susann 💜

2 kommentarer