Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Torsdagen den 29 december 2022

Idag vaknade jag runt sju och kunde inte somna om. Jag var rastlös, försökte somna om och till slut gick jag upp. Jag ville åka och träna på Malkars och jag fick med mig Mats. 😊 Han ville bara äta lite innan för han kan inte träna på tom mage. Jag vill gärna träna på tom mage för jag kan inte träna med mat i magen.

Vi åkte till Malkars västra för jag ville köra Milon. Fördelen med att var på gymmet så tidigt är att det inte är många där.

Efter en timme på gymmet åkte vi hem och åt frukost framför tvn.

Vi kollade med Maria och Micke om de ville komma ikväll på mat och lite spel. Det ville de så vi åkte och handlade på Maxi inför kvällen. Efter maxi blev det vila i soffan för mig. Tvättmaskinen fick också jobba lite då vi har lite sängkläder och handdukar som behöver tvättas efter julhelgen.

Jag har börjat sticka på ett par spiralsockor utan häl. Vi får se hur det går för jag är inte jättebra på att läsa mönster. Det är i alla fall roligt och jag tänker att jag alltid kan blir bättre. Jag har ju stickat två mössor till Mats som jag är nöjd med. Jag har fastnat för att sticka och virka just nu. Det blev även en beställning av virknålar och garn från Hobbli så nu ska här produceras. Jag blir så inspirerad av alla mina fina bloggvänner som är duktiga på att sticka och virka.

Klockan 17:30 kom Maria och Micke och vi bjöd på ankbröst, potatismos, sallad och stekt brysselkål. Det blev gott och idag lyckades vi nästan med att få fläsket knaprigt på ankbröstet. Efter maten så kom spelet Carcarsonne fram och ikväll hade jag tur och vann. Vi å efterrätt under tiden vi spelade. Jag hade bakat en marängbotten som jag hade lagt grädde, kivi, banan och hallon på. Det var smarrigt.

Det blev en väldigt trevlig kväll tillsammans. Nu ska vi bara ta hand om all disk som blir efter en sådan här kväll. Sedan blir det sängen för imorgon är en annan dag.

Godnatt, kram Susann 💜

2 kommentarer