Tisdagslöpning och pizza.

Tiden går fort på jobbet och det finns att göra hela tiden. Det är en bra arbetsplats och jag är så glad att jag fick arbetsträna där och nu jobba. Det är kul att vara i skolans värld även om jag ibland känner att jag inte har all kunskap som behövs. Fördelen är ju att jag får repetition på de flesta ämnen och det är kul.

När jag kom hem idag så somnade jag i soffan som vanlig och var tydligen jättetrött. Jag trodde att jag inte hade sovit när Mats sa att nu är klockan 16.30 och det är dags att göra oss i ordning för att springa. Jag kände mig lite seg fast har ändå sett fram emot att springa tillsammans med Karin och Madeleine igen. För det var längesedan vi sprang ihop, tror senaste gången vi sprang var i november. Vi träffades på Tallhagens parkering och sedan bestämde Karin vilken runda vi ska springa. Hon springer oftare än vi och har bättre koll vart en kan springa. Det blev en tur runt Skälby och tillbaka. Rundan blev nästan 8 kilometer i min takt, vilket betyder inte så fort. Den sista kilometern sprang Karin och Mats lite fortare medans Madeleine spran med mig i mitt tempo. Jag kände att min kropp inte svarade lika bra som i söndags fast jag är ändå supernöjd med att jag kom ut och att det ändå blev lite längd på rundan. Nu för tiden känns det inte som om jag ska dö efter några meter utan det känns ganska bra hela rundan. Jag tänker inte att det är långt utan jag bara springer och försöker njuta av löpningen. Sedan tycker jag nuförtiden att det är lättare att springa med andra. Det är kul att vi är ska springa med Karin och Madeleine på tisdagar igen. Det betyder mycket för Mats och mig. Alla badade utom Mats efter löpningen. Vid Tallahagens brygga var det is så det var bara en liten öppning vid stegen.

På vägen hem köpte vi med oss en pizza, vi tyckte vi var värda det och dessutom var ingen sugen på att laga mat.

Nu är det handboll på tv, Sverige mot Norge. Det är en måstematch för Sverige så nu håller vi tummarna att det går Sveriges väg även om jag inte tror att de vinner.

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.