Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Söndagen den 23 oktober 2022

Godkväll till dig som tittar in här. Nu går helgen mot sitt slut och kanske undrar du vad jag har haft för mig i helgen.

Fredagskvällen tillbringade jag hemma i soffan för mig själv då Mats hade teaterförställning. Lördagen började med löpning och bad som vanligt. Det var lite sämre väder för det regnade lite när vi skull bada. Det var 10 grader i luften och 12 grader i vattnet.

På lördagen sov och vilade jag hela förmiddagen och eftermiddagen eftersom jag först skulle gå på Lokalteaterns sista föreställning och sedan vara med på deras fest efteråt. Det var kul att se föreställningen igen för nu märktes det att de hade spelat några gånger. Mats njöt på scenen som vanligt.

Efter föreställningen blev det efterfest med teatergänget, vi åt pizza och drack bubbel. Det blev inget bubbel för mig eftersom jag körde. Det var trevligt och vi kom i säng runt 02:00. Så sent har jag inte varit uppe på väldigt länge.

Idag vaknade jag som vanligt, innan klockan sju. Jag har vilat på förmiddagen, även hunnit med att rätta matteböcker, låta tvättmaskinen jobba. Mats har varit och rivit ner scenen idag och vid klockan tre spelade vi paddel med Malin och Urban. Det var längesedan vi spelade och det var jämn match idag, vilket är roligt.

Nu ikväll blir det bara chill och jag kommer snart att gå och lägga mig eftersom jag inte fick så många timmars sömn inatt.

Jag hoppas ni haft en bra helg, kram Susann 💜

2 kommentarer