Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Söndagen den 5 mars 2023

Då är snart denna helg över. Jag har tagit det väldigt lugnt i helgen för det var det jag behövde som vanligt.

I fredags när jag kom hem från jobbet däckade jag i soffan och sov tills Mats kom hem. Jag var helt slut och jag gick som vanligt upp tidigt.

Vi tillbringade fredagskvällen hemma i soffan framför tvn och Mats hade köpt räkor. Det var inga goda färska räkor så vi åt faktiskt inte upp dem. Vi blev väldigt besvikna på räkorna. Sedan somnade jag tidigt.

Lördagsmorgonen började som vanligt runt halv åtta då jag stiger upp.

Kvart över åtta brukar vi alltid samlas vid Kouddens parkering och den här lördagen var vi fem stycken. Jag halvlufsade runt ett och ett halv varv och det kändes bra för det var första gången på väldigt länge jag försökte mig på att springa. Det gick utan att jag fick hostattacker så jag är nöjd. Nu ska jag bara få upp flåset igen.

Efter löpningen blev det ett dopp i blåsten. Det var inte jätteskönt att stå på bryggan innan badet fast sedan när en badat så är det skönt. En ångrar aldrig ett bad. Det var 0 grader i luften och 2,2 grader i vattnet och solen sken.

Runt 13 tiden så åkte vi till stan för att titta på present till min syster som fyller år i veckan. Nästa helg ska vi åka till Älmhult och fira henne. Vi hittade en present så det var skönt att ha det gjort så jag slipper leta i veckan då jag vet att jag inte har någon ork till att gå i affärer. När vi var klara på stan köpte vi med oss sushi som vi skulle äta till middag. Jag sov hela eftermiddagen och på kvällen tog vi det bara lugnt hemma mysandes i soffan framför tvn. Jag gick och la mig jättetidigt för jag var trött.

Idag har det inte heller blivit många knop gjorda. Jag har jobbat lite så jag är redo för morgondagens lektioner. Denna helgen har verkligen varit en återhämtningshelg som jag behöver. Jag känner att jag har väldigt mycket nu på jobbet som tar mycket energi från mig så jag måste vila mycket när jag är hemma på helgerna. Jag vet inte om verkligheten har kommit ifatt mig så jag har blivit dränerad på för mycket energi så jag inte riktigt hinner återhämta mig. Vi får se hur det känns om ett tag.

Hur har din helg varit?

Nu önskar jag dig en fortsatt trevlig söndag, kram Susann 💜

6 kommentarer