Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Söndagen den 7 augusti 2022

Godmorgon till dig som tittar in här. Det blev inget bloggande igår då jag var alldeles för trött för att skriva.

Lördagen började som vanligt med löpning och bad. Vi var jag, Mats och Marie som sprang. Marie och jag halvlunkade då min fot hade gjort ont på natten. Jag misstänkte att det var för all vandring på ojämnt underlag som gjorde att foten gjorde ont. Vi sprang 2,5 km och Mats sprang som vanligt två varv.

Sedan badade vi och det var helt ljuvligt skönt i vattnet. Det var 18 grader i luften och 18,1 grader i vattnet. Därefter åkte vi och köpte frallor till frukosten. När vi kom hem hade dottern vaknat, hon kom i fredags kväll.

Efter frukosten åkte S och jag en runda till våra köpcentrum för hon ville hitta en tröja till kvällen och något smycke att ha på sig på examensfesten som hon och William skulle på till kvällen.

På eftermiddagen fick jag reda på en jobbig sak som hänt en kompis. Vi hjälpte kompisen med att laga lasagne och pastasallad som vi levererade hos kompisen och sedan när vi åkte därifrån var jag bara så ledsen och tårarna rann utan att jag kunde sluta. Jag tänkt väldigt mycket på kompisen hela kvällen. 💜

Idag vaknade jag klockan 6 och kunde inte somna om så vid kvart över gick jag upp. Nu på förmiddagen ska jag plocka i ordning för i eftermiddag kommer Fatimah och Andreas och de ska stanna till tisdag morgon. Jag önskar er en fin dag, kram Susann 💜

2 kommentarer