Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Söndagen den 9 juli 2023

Godmorgon till dig som tittar in här just nu. Jag vaknade tidigt även idag, 6:15 och vid halv sju steg jag upp. Igår vaknade jag ännu tidigare och steg upp 04:30 och började med uppackandet. Eftersom det var lördag igår så blev det löpning och bad som vi brukar göra. Jag hade ingen feber längre så det blev en liten lugn runda tillsammans med Marie och Johanna. Det var 19 grader i luften och 17,1 grader i vattnet.

Det kändes så bra att vara tillbaka i rutinerna igen och härligt att få bada i sundet. Nu var allt som vanligt igen. 😊

Efter badet blev det hem och vila, packa upp det sista. Jag hann sova på dagen också vilket kändes som ett måste. Vi kollade med Malin och Ubbe om vi skulle träffas fast de var tyvärr upptagna. Jag kollade även med Annika och då bestämde vi att vi skulle ses som idag, söndag. På eftermiddagen kom ett mess fån Maria och Micke som undrade om vi ville komma till dem på lite mat och spel. Visst ville vi det, tänkte att det var bra att vara sysselsatta så vi inte somnade för tidigt.

Jag packade även upp min Hanbok och Mats fotograferade mig i den. Det är en hel procedur innan en får på sig den och jag fick inte till hur jag knöt banden så det måste jag nog kolla upp om jag hittar på youtube.

17:30 kom vi till dem och såklart berättade vi om vår resa och de berättade om deras resa till Rhodos. Sedan blev vi bjudna på en pasta och kycklingrätt. Till efterrätt fick vi en blåbärskaka med glass. Det var gott och vi blev mätta och det kändes bra att äta pasta mot all koreansk mat vi ätit i två veckors tid.

Efter maten spelade vi Bezzervisser och Micke och jag förlorade efter en ganska stor ledning. Vi får ta revansch nästa gång vi spelar. Särefter spelade vi Carcasonne och med extensionet med draken. Maria vann och Micke och jag kom på delad sista plats. Därefter var det dags att bege sig hemåt för klockan hade hunnit bli 23:00. Det var en trevlig kväll och det kändes som att nu var vi tillbaka i svensk tid igen.

Nu har Mats vaknat och gör frukost till mig, amerikanska pannkakor som jag ska äta med jordgubbar och grädde till. Idag är det ingen vanlig dag för det är vår bröllopsdag. Kan ni tänka er att vi har varit gifta i 29 år idag, känns helt fantastiskt. Just nu befinner vi oss på en bra plats i livet. 💜

Vad vi ska göra i dag vet vi inte riktigt ännu mer än att vi ska träffa Annika fast vi har inte bestämt när , hur eller vad?

Jag önskar dig en underbar söndag, kram Susann 💜

4 kommentarer