TrĂ€ning och bad 💜

Mats besiktigade vÄr Peugot i morse och den gick igenom, jippi. De pÄ bilprovningen hade tyckt att det var en fin bil vi hade sÄ det kÀndes bra med tanke pÄ alla tusenlappar som vi lagt pÄ den bilen. Innan jobbet idag Äkte jag till Malkars och trÀnade. Jag har ju skaffat Milon sÄ jag kan trÀna effektivt i 17 minuter. Det Àr som ett cirkelpass fast alla maskiner Àr förinstÀllda sÄ de passar mig. Jag loggar in med ett kort pÄ varje maskin och sedan Àr det bara till att köra en minut pÄ varje maskin förutom stepmaskinen och cykeln dÀr en stannar i fyra minuter. Idag var första gÄngen jag körde sedan jag fick introduktionen av Linda. Det var en surtant ocksÄ som blev lite sur för att jag inte torkade av maskinen tillrÀckligt snabbt efter mig sÄ hon fick vÀnta en minut innan hon kunde logga in efter mig, stackarn.

Sedan blev det duschen innan jag Äkte till Centrumskolan. Det var kul att komma tillbaka efter pÄsklovet och det kÀndes som om en inte hade haft lov utan bara en helg. Det Àr alltid kul att trÀffa eleverna igen. Hemkunskapen gick bra och det bakades hallongrottor och schackrutor.

IkvÀll blev det ett hÀrligt dopp i solen och det var helt vindstilla. Det var sÄ skönt i vattnet och trevligt sÀllskap som alltid för Annika och MÀrit var med och badade. Det var 12 grader i luften och 8,9 grader i vattnet sÄ nu Àr det riktigt skönt. Det blev tvÄ dopp för mig innan det var dags att Äka hemÄt.

NĂ€r jag kom hem hann jag byta nĂ„gra ord med mannen pĂ„ garageuppfarten för han var vĂ€g pĂ„ körrep med MĂ„nkören. Jag sjĂ€lv landade i soffan och har bara chillat, Ă€tit fryst pizza och det blir nog tidigt i sĂ€ng för mig ikvĂ€ll. Jag hoppas ni haft en bra mĂ„ndag, kram Susann. 💜

4 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *