Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Träning och bad 💜

Mats besiktigade vår Peugot i morse och den gick igenom, jippi. De på bilprovningen hade tyckt att det var en fin bil vi hade så det kändes bra med tanke på alla tusenlappar som vi lagt på den bilen. Innan jobbet idag åkte jag till Malkars och tränade. Jag har ju skaffat Milon så jag kan träna effektivt i 17 minuter. Det är som ett cirkelpass fast alla maskiner är förinställda så de passar mig. Jag loggar in med ett kort på varje maskin och sedan är det bara till att köra en minut på varje maskin förutom stepmaskinen och cykeln där en stannar i fyra minuter. Idag var första gången jag körde sedan jag fick introduktionen av Linda. Det var en surtant också som blev lite sur för att jag inte torkade av maskinen tillräckligt snabbt efter mig så hon fick vänta en minut innan hon kunde logga in efter mig, stackarn.

Sedan blev det duschen innan jag åkte till Centrumskolan. Det var kul att komma tillbaka efter påsklovet och det kändes som om en inte hade haft lov utan bara en helg. Det är alltid kul att träffa eleverna igen. Hemkunskapen gick bra och det bakades hallongrottor och schackrutor.

Ikväll blev det ett härligt dopp i solen och det var helt vindstilla. Det var så skönt i vattnet och trevligt sällskap som alltid för Annika och Märit var med och badade. Det var 12 grader i luften och 8,9 grader i vattnet så nu är det riktigt skönt. Det blev två dopp för mig innan det var dags att åka hemåt.

När jag kom hem hann jag byta några ord med mannen på garageuppfarten för han var väg på körrep med Månkören. Jag själv landade i soffan och har bara chillat, ätit fryst pizza och det blir nog tidigt i säng för mig ikväll. Jag hoppas ni haft en bra måndag, kram Susann. 💜

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *